top of page
Un parell de pinzellades sobre mi
Foto%20Montse_edited.png

Soc Montse Cervera, traductora de professió i escriptora per passió.

Fa uns anys vaig estar treballant a la redacció d'una editorial de Munic (Alemanya) i m'encarregava d'escriure continguts d'audiollibres, articles web i cursos per l'aprenentatge d'idiomes. Això em va despertar el cuquet de poder escriure algun dia el meu propi text pensat per als més petits de la casa. I aquest dia va arribar!

Em considero apassionada de la lectura infantil, sobretot, des que tinc la meva filla Elna que va néixer l'estiu del 2013. A ella li he dedicat el meu primer llibre, 'Què li passa a l'Elna?', un conte que tracta el tema de l'assetjament escolar (bullying), escrit per mi mateixa, il·lustrat per en Joan Turu i editat per Mosaics Llibres. Aquesta aventura la vaig començar a coure a les acaballes del 2016 i ha vist la llum l'any 2020. Ha estat un gran repte, però he assolit els meus objectius!

Sempre he estat en contacte amb el món de les lletres, amb la lectura o l‘escriptura i els temes socials sempre m‘han interessat, especialment aquells que afecten els infants. Els contes són una eina essencial per comunicar-nos amb els nens i els joves. Ho recordo vivament de quan jo era petita i me n'explicaven, fent-ne sovint versions pròpies, per tractar algun tema important en certs moments.

La intenció d'aquest blog és fomentar i recomanar lectures!

Som-hi?

  • Instagram
  • Instagram
bottom of page